Kinderpsycholoog Noordwijk Noordwijkerhout | Kinderpraktijk Blossom
16450
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16450,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kosten en vergoedingen

Kinderen en jongeren

 

Kinderpraktijk Blossom heeft een contract met Holland Rijnland. Holland Rijnland is een samenwerking van en voor veertien gemeenten in het hart van de Randstad. Wat betreft de jeugd GGZ zijn dit de gemeenten Noordwijk, Katwijk, Hillegom, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen (Voorhout, Sassenheim, Warmond), Lisse, Nieuwkoop, Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude.

Als u een verwijsbrief heeft van de (huis)arts of een toewijzing van het JGT (jeugd -en gezinsteam) en woonachtig bent in een van deze gemeenten, kunt u uw kind bij Kinderpraktijk Blossom aanmelden voor een zorgtraject in de generalistische jeugd GGZ. De facturen worden rechtstreeks ingediend bij de gemeente en er is geen sprake van eigen risico.

Als er geen sprake is van een diagnose vergoedt de gemeente de zorg niet. Ik kan uw kind wel zorg bieden, dit dient dan zelf betaald te worden.  Het is bijvoorbeeld mogelijk één of een aantal behandelgesprekken te voeren met ouders en/of kind. Ook is het mogelijk een kortdurende EMDR behandeling in te zetten of om intelligentieonderzoek te doen om de ontwikkeling in kaart te brengen.

 

Volwassenen

Aan (jong)volwassenen kan ik eventueel EMDR behandeling of cognitieve gedragstherapie bieden. Voor volwassenen (>18 jaar) geldt dat ik geen contracten heb met de zorgverzekeraars. U kunt ervoor kiezen de zorg zelf te betalen.

 

Tarieven

  • Intake: €100,-
  • Individuele behandelsessie of EMDR sessie of adviesgesprek school : €90,-
  • Intelligentieonderzoek voor kinderen van 6 t/m 17 jaar middels de WISC-III-NL: €450,- (inclusief telefonisch intakegesprek, testafname, uitgebreid testverslag en 45 minuten nabespreking met ouders en/of school)
  • Uitgebreid diagnostisch onderzoek in opdracht van school of ouders: neem contact op voor een prijsopgave

 

Wachtlijst

Momenteel kunnen er helaas geen nieuwe cliënten worden aangenomen bij Kinderpraktijk Blossom, ook de wachtlijst is vol.

Indien nodig kunnen we meedenken waar in de omgeving u wel terecht zou kunnen met uw hulpvraag.

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en/of oriëntatie gesprek