Kinderpsycholoog en EMDR therapeut Noordwijkerhout
16479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Psycholoog voor kinderen, jongeren en volwassenen

Mijn naam is Roos en ik ben geboren in 1984. Ik woon met mijn man en zoontje in Noordwijk, vlakbij het strand. Mijn praktijkruimte is in Noordwijkerhout in de gezellige Dorpsstraat. Naast mijn eigen praktijk werk ik ook nog in het LUMC als GZ-psycholoog bij het Willem Alexander Kinderziekenhuis. Als ik vrij ben, waai ik graag uit op het strand, in de duinen of in het bos. Ook houd ik erg van dansen, planten en bloemen en yoga en beoefen ik mindfulness en meditatie.

 

Mijn studie als Orthopedagoog heb ik voltooid aan de Universiteit Leiden. Daarna ben ik nog verder opgeleid tot GZ-psycholoog (Gezondheidszorgpsycholoog, differentiatie kind & jeugd), waardoor ik geregistreerd ben in het BIG register. Ook heb een extra opleidingen gedaan voor het geven van EMDR en CGT (cognitieve gedragstherapie).

 

Ik heb als psycholoog ervaring opgedaan bij diverse psychologie- en psychotherapiepraktijken, een academisch ziekenhuis, een medisch kinderdagverblijf en instellingen en dagbehandelingen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking in Nederland en India.

psycholoog noordwijk capelle aan den ijsel

Psycholoog en EMDR therapeut Noordwijkerhout

Als psycholoog vind ik het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen. Ik ben ervan overtuigd dat een kleinschalige praktijk met een persoonlijke aanpak hieraan bijdraagt. Samen serieus werken aan het verminderen van de klachten staat voorop, maar er is ook ruimte voor humor, speelsheid en creativiteit in de behandeling.

 

Ieder kind is uniek. Ondanks dat ik werk met protocollen, is mijn aanpak bij ieder kind ook uniek. Tijdens de behandeling gebruik ik methoden uit de cognitieve gedragstherapie, EMDR en oplossingsgerichte psychotherapie. Bij kinderen gebruik ik ook spel- en creatieve werkvormen. Technieken die ik gebruik zijn ontleend aan bewezen effectieve interventies en behandelingen.

 

Opleidingen en registraties
Orthopedagoog
GZ psycholoog kind & Jeugd (ingeschreven bij het BIG register)
EMDR therapeut

 

GZ Psycholoog kind en jeugd    EMDR vereneging nederland    agb code

Vrijblijvend kennismaken

Maak een afspraak

Heb je ergens vragen over of wil je iets overleggen? Plan dan nu kosteloos en vrijblijvend een telefonisch oriëntatie gesprek in. In dit gesprek wordt u geïnformeerd over de werkwijze, behandelmethodes en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Denk niet te lang “ik moet er alleen uitkomen” of “het moet eerst erger worden”. Juist als je er vroeg bij bent, kan een psycholoog vaak goed en snel helpen.

Neem contact met mij op via: EmailTelefoonMet uw gegevens wordt uiteraard discreet omgegaan